18-06-10

Hoteltips voor wie op stedentrip naar Amsterdam gaat

Enkele budgetvriendelijke, goedkope hotels in Amsterdam

Een weekendje Amsterdam hoeft niet duur te zijn, lekker budgetvriendelijk kan ook. Tenzij je natuurlijk voluit wil gaan voor een verblijf in een van de luxe hotels Amsterdam maar er zijn heel wat goedkopere hotels in het centrum te vinden die je ook zeker zullen weten te bekoren. Hieronder geef ik twee voorbeelden van uitstekende en betaalbare hotels in Amsterdam.

Apple Inn Hotel Amsterdam

Met het Apple Inn Hotel Amsterdam krijgt u een net en budgetvriendelijk hotel in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark en op wandelafstand van het Museumplein met het wereldberoemde Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Een klein kwartier stappen en u bereikt het Leidseplein met de vele gezellige terrasjes en theaters in het historische centrum van Amsterdam.

Sandton Hotel de Filosoof Amsterdam

Sandton Hotel de Filosoof Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam centrum gevestigd in een stijlvol 19e eeuwse pand, schitterend gelegen in een rustige omgeving nabij het Vondelpark. Dit hotel biedt naast een sfeervolle bar/lounge een grote ontspannende tuin en twee conferentieruimtes die zich uitstekend lenen voor eender welke vorm van evenement, privé of zakelijk. Alle 38 kamers in dit hotel zijn volledig uitgerust en ingericht in verschillende filosofische en culturele stijlen (vandaar de naam van het hotel). Het historische stadshart, de belangrijkste musea en het Concertgebouw liggen allemaal binnen wandelafstadn. Sandton Hotel De Filosoof is zonder twijfel één van Amsterdams meest unieke en inspirerende hotels.

12:53 Gepost door amsterdamhotel in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: weekendjes weg, hotels, amsterdam, goedkoop, budget, stedentrip, hotel |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.